Frenda applikation till telefonen

FRENDA-applikationen är en mobilapplikation som är avsedd för alla användare av FRENDA. I applikationen kan man se tidboken (för dig som behandlare samt varje resurs på resultatenheten) samt titta på innehåll på startsidan. Jobbar du på flera resultatenheter kan du även välja resultatenhet.


Applikationen fungerar på alla smarta mobiltelefoner och surfplattor.


Inga patientnamn syns för att värna om patientsäkerheten. Färgkodningen på bokningarna är samma som i FRENDA för att man ska känna igen sig.För att komma igång med FRENDA-applikationen:


(1)    Först måste du aktivera att du vill använda applikationen – det sker i FRENDA via Inställningar > Användare > Allmänna. Längst ner finns en ”Tillåt mobilinloggning”. Klicka i denna, fyll i lösenord.


(2)    Surfa till : https://app.frenda.se  för PTJ eller https://mob.frenda.se för Privata samt https://app.smile.se för Smile .  Logga in med användarnamn och det lösenord som valdes. 


(3)    Nu bör du vara inne. Du kan se startsidan, tidboken och välja resurs samt att du kan välja en annan resultatenhet/företag om du tillhör flera. 

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov

010-128 54 60 support@frenda.se Fjärruppkoppling