Behörigheter

Inställningar > Resultatenhet > Behörigheter

För att en användare ska kunna logga in i Frenda behöver den ha behörigheter tilldelade. Det är den verksamhetsansvarige som tilldelar användare behörigheter för inloggning och vad användaren får göra i programmet.

Den som är verksamhetsansvarig kan påverka sina egna behörigheter, var därför uppmärksam på att rätt användare är vald innan behörigheter ändras.

Användare

Välj användare rullisten. De användare som är valbara är de behandlare som visas i behandlarlisten.

Behörigheter

Markera de behörigheter som användaren ska ha tillgång till. Det går även att välja någon av standardbehörigeterna:

• Ägare
  • Tandläkare
  • Hygienist/Sköterska
  • Receptionist
  • Tekniker

Spara

Knapp [Spara] används för att spara/signera behörighetsändringen.

Hjälp

En hjälptext finns som ger vägledning om de val av behörigheter som finns.