Förhandsprövning

En förhandsprövning i FRENDA skapas via Behandlingsplanen.  Här kan man förhandspröva en enskild behandling eller en större behandling med flera åtgärder.

Så här gör du:

• Välj Patient/Behandlingsplan.
  • Registrera de åtgärder som ska ingå i behandlingsplanen.
  • Markera de rader du önskar förhandspröva (längst till vänster på raden).
  • Klicka på [Förhandspröva FK]
  • Ange orsak.
  • Klicka på [OK].
  • När den är skickad ser man status i FHP kolumnen.
  • När svar från FK erhålles får man en notis på Startsidan den visas så här:  Försäkringskassan - Förhandsprövning 1

När man fått Godkänt från FK kommer det stå Godkänd på raden.
Det är den faktiska raden som är godkänd vilket innebär att du måste göra denna utförd härfrån. Man kan således inte lägga in denna åtgärd på nytt.

Om en förhandsprövning behöver kompletteras görs detta via externt program såsom Medspace.