Verifikationer - Översikt

I översikt får vi en överskådlig spårbar kedja, sorterat i datumordning, för att man skall kunna utreda diffar bl.a.

De konton som framgår är de som har använts under perioden.

Kontobenämning framgår genom att föra muspekaren över konto.

Standardvisning av rapporten sker i datumordning fallande. Den kan sorteras om på samtliga kolumner, vilket sker genom att klicka på vald kolumn.

Excel – Högerklicka i rapporten så går att exportera till excel.

SIE-fil – Uppe i högra hörnet finns funktion att exportera rapporten till SIE-fil, för vidare import i valfritt bokföringsprogram. Denna funktion används enbart av tandläkare som inte är anslutna till Praktikertjänst AB.