Frenda applikation till telefonen

FRENDA-applikationen är en mobilapplikation som är avsedd för alla användare av FRENDA. I applikationen kan man se tidboken (som dig som behandlare samt varje resurs på kostandsstället) samt titta på innehåll på startsidan. Jobbar du på flera kostnadsställen kan du välja vilket kostnadsställe du vill titta på.

Applikationen fungerar på alla smarta mobiltelefoner och surfplattor.

Inga patientnamn syns för att värna om patientsäkerheten. Färgkodningen av bokningarna är samma som i FRENDA för att man ska känna igen sig.

För att komma igång med FRENDA-applikationen:

(1)    Först måste du aktivera att du vill använda applikationen – det gör du i FRENDA på Inställningar/Användare/Allmänna. Längst ner finns en ”Tillåt mobilinloggning”. Klicka i denna, fyll i lösenord som du väljer själv.

(2)    Surfa till : https://app.frenda.se  för PTJ eller https://mob.frenda.se  för alla andra.  Logga in med ditt användarnamn  och lösenordet du valde.

(3)    Nu bör du vara inne. Du kan se startsidan, du kan se tidboken & välja resurs, du kan välja ett annat kostnadsställe om du har flera, och du kan logga ut.