Kvittoskrivare

Om mottagningen inte använder kvittoskrivare (har en vanlig A4 skrivare istället) behövs inte någon inställning göras, om skrivaren är installerad på datorn. När utskrifter görs får användaren upp en vanlig dialogruta för utskrifter.

Om kvittoskrivare ska användas måste inställningar göras:

1. Klicka längst upp till höger på kugghjulet:

2. Klicka på Kostnadsställe à Skrivarinställning och gör inställningarna. Man väljer här vilken kvittoskrivare man ska använda samt vilka typer av utskrifter man vill använda den för. Det kan till exempel se ut så här: