Systemkrav och utrustning

Det är viktigt att ni använder rätt datautrustning/hårdvara för att FRENDA ska fungera på bästa sätt. Behöver ni stöd med detta kontakta er lokala tekniker.

Hårdvara:

• Intel Core i5 eller bättre
  • 4-8 GB i RAM
  • Skärm 23-24" med upplösning 1920-1080. För optimal upplevelse rekommenderas en bildskärm av bättre kvalitet med en så kallad IPS, PVA paneltyp istället för TN. Ju större/bättre skärm du har desto bättre blir upplevelsen.

Mjukvara:

• Windows 10 samt Internet Explorer 9 eller nyare (ej Edge)
  • Microsoft Silverlight 5
  • Microsoft .Net 4.5
  • FRENDA installationsfil (se nästa avsnitt)
  • NET iD (se nästa avsnitt)