Tidboksinställningar

Varna vid byte av behandlare - Här ställer man in om man i tidboken vill få en varning om man bokar in en patient i en resurs/kolumn som inte tillhör vald behandlare
Varna vid dubbelbokning - Här ställer man in om man i tidboken vill få en varning om man dubbelbokar en patient
Visa felbokningar i Tidbok - Historik - Här ställer man in om man vill visa ombokningar med vald anledning "Felbokning" i historiken i tidboken eller inte.
Visa avsatt tid på kallelse/utskrift - Här ställer man in om avsatt tid skall skrivas ut på kallelser och tidlappar.
Ladda kostnadsställe och behandlare vid navigering till patient - Denna funktion kommer automatiskt byta kostnadsställe och behandlare för den patienten man valt.

Dagens Patienter

Här ställer man in hur man vill att Dagens Patienter ska öppnas, för en specifik behandlare eller ett visningsläge.

Visningsläge

Här skapar man nya visningslägen där man kan välja vilka Behandlare och Resurser som den inloggade användare vill se. (Se Inställningar - Tidbok - Visningsläge)

Man kan också kopiera ett visningsläge från vårdenheten, för att kopiera Visningsläge: Markera önskat visningsläge från Vårdenhetens visningsläge

Klicka på knappen [Kopiera Visningsläge] längst ned och Klicka [Spara].

För att lägga in ett nytt schema (tidbok) Gå till Inställningar-Vårdenhet-Tidbok-Schema