Tidboksstatistik

I denna vy kan man ta fram statistik för att se antal ombokningar, nybokningar osv. under vald period.
Vyn kan grupperas uppe i högra hörnet, eller genom att klicka på en kolumn.
Listan kan exporteras till excel genom att högerklicka och välja Exportera till Excel, man kan också gå direkt till markerad patients journal eller ekonomi genom att högerklicka.