Revisionsstatistik

Här finns revisionsstatistik i olika former.Diagram går ej att skriva ut , men i de fall man kan visa en lista kan man högerklicka och välja Exportera till Excel, för att skriva ut därifrån

Revision

Här kan man få fram statistik i form av ett diagram med antal revisioner per behandlare, eller en lista med revisioner för vald behandlare och tidsintervall (genom att välja Lista)

Revisionspatienter

Här kan man se statistik för alla revisionspatienter med åldersgrupper.
Det finns två urval:
Revisionspatienter, visar alla revisionspatienter per behandlare.
Revisionspatienter totalt,  visa alla revisionspatienter på kostnadsstället

Saknar revision

Här kan man ta fram en lista på patienter med  Kallelsepåminnelse , Ringer själv , eller de som helt saknar Revision.