Rapport - Ekonomi

Ekonomi

Här finns produktionen för samtliga behandlare.

Markera en behandlare och tryck sedan på pilen längs ut till höger för att se behandlade patienter, där finns också möjlighet att se vilka patienter som har köpt varor och de olika betalsätten.

Högst upp finner man ”Skapad från” och ”Skapad till” datum, där kan man fylla i mellan vilka datum som man vill visa produktion, klicka på [Visa] .

Över visa knappen finner man ”Använd registreringsdatum”, detta för att söka på ”registreringsdatum” istället för ”skapad datum”.