Påminnelse

Här görs inställningar för påminnelse via sms.

1. Välj vilka dagar sms ska skickas; Vardagar, Alla dagar eller Aldrig.
  2. Fyll i mellan vilka klockslag sms ska skickas.
  3. Fyll i antal timmar innan som det första sms:et ska skickas.
  4. Fyll i antal timmar innan som det andra sms:et ska skickas, om så önskas.
  5. Tryck [Spara].

Det finns även möjlighet att redigera påminnelse SMS:et i rutan för inställningar. Ska texten ”OBS, detta sms går inte att svara på” inkluderas i SMS:et finns möjlighet att bocka i rutan, klicka sedan på [Spara].

Om en patient bokas tidigare än det längsta angivna intervallet kommer ett sms skickas direkt

OBS! Om SMS:et sammanlagt blir längre än 160 tecken så blir det dubbel SMS kostnad.