Kontaktuppgifter

Här väljer du om din e-postadress, kliniknamn och kostnadsställets namn ska synas på utskrifterna

1. Bocka i önskat val.
  2. Klicka [Uppdatera]

Under ”Utskriftsinställningar” har man ”Kontaktuppgifter”, där kan man fylla i om man vill visa ett annat kliniknamn, telefonnummer och e-post än den som är registrerad centralt, lägg till en annan adress genom att klicka på [Lägg till adress], där finns tre fält till för adress, postnummer samt ort.

Klicka på [Uppdatera] för att spara ändringarna.

Vill man ta bort adressen så klickar man på [Ta bort adress] och sedan [Uppdatera]