Behörigheter

Har man delegerings behörighet så har man rättigheten att tilldela behörigheter till andra användare och kan se denna vy, annars så ser man ett lås bredvid menyvalet ”Behörighet” och den är gråmarkerad.

Högst upp finns det 4 st fördefinierade behörighets nivåer man kan använda sig av, Ägare, Tandläkare, Hygienist/Sköterska och Receptionist.

Först väljer man användare i rullistan, sedan kryssar man för de behörigheter användaren ska ha, om man klickar på någon av fördefinierade behörigheterna så kommer behörigheterna för den typen att kryssas i.

Till höger om behörighetslistan finns en kort hjälp text som beskriver behörigheterna.