Tandteknik

Här skapas beställningssedlar för tandtekniska arbeten, utskrivna beställningssedlar sparas i Journalen

Avsändarinformationen hämtas från vald behandlare samt aktuell patient, mottagarinformationen hämtas från kostnadsställets adressbok.

Börja skriv namnet på personen eller organisationen så visas ett sökresultat under textrutan.

Välj mottagare här eller lägga till en ny kontakt genom att klicka på ikonen, denna kontakt läggs då till i adressboken.

Ändra eller lägg till fler kontakter under Inställningar-Kostnadsställe-Adressbok

Fyll i information för önskade provnings-tillfällen (upp till tre tillfällen) samt önskat tidpunkt för när beställningen skall vara färdig.

Markera om arbetet är desinficerat och fyll i konstruktion- och materialanvisningen samt färg informationen.

Klicka på ikonen för utskrift när beställningen är komplett, det går inte att ändra någon information efter beställningen är skapad.

Beställningssedeln visas direkt i förhandsgranskningsläge och man kan välja att skriva ut beställningen, spara ner den som PDF till datorn eller skicka den direkt via MedSpace.

När förhandsgranskningsfönstret stängs är beställningsformuläret tömt på information, beställningssedeln som skapades återfinns i journalen för patienten.