Riskgruppering

1. Klicka på [Ny] och välj kriterier för patienten.
  2. Information om antal kvarvarande, intakta tänder, plack- och gingivalindex hämtas från journal och parodjournal samt information om CAVE hämtas från hälsodeklarationen.
  3. Tryck [Spara & Signera] när du är klar.
  4. En journalrad genereras med riskgrupperingsvärdena i journalen.

För att titta på tidigare riskgrupperingar klicka på respektive datum i vänstra listen

Om Riskgrupperingen endast är sparad kan den tas bort med knappen [Ta bort]