Skanna filer

Fråga: Jag kan inte skanna in filen, vad gör jag för fel?

Svar: Det felet kan bero på flera saker, men oftast beror det på att Windows scannerfunktion inte kan kommunicera med er scanner på ett korrekt sätt., kontrollera under knappen "Välj källa" att er scanner verkligen är vald.

En annan lösning är att man skannar in filen och lägger i en mapp som man sedan hämtar upp via "Lägg till fil".

Om ovanstående inte löser era problem kontakta mottagningens tekniker.