E-Recept

FRENDA har koppling till ApoEx E-recept.
För att kunna använda tjänsten behövs kundinloggning hos ApoEx, för mer information gå till https://www.apoex.se.

Aktivera ApoEx E-recept i FRENDA under Inställningar-Användare-Allmänna

Skriv eller kopiera in aktuell ApoEx användarnyckel (API-nyckel) under E-receptinställningar.

Besök https://www.apoex.se och logga in för att generera en API-nyckel till FRENDA.
När funktionen är aktiverad i FRENDA kan man klicka på [Apoex e-recept] för att öppna ett fönster till ApoEx egna tjänst.

När ett e-recept har skapats och skickats till patienten i ApoEx visas informationen under Historik längst ner på sidan.

Och efter en liten fördröjning i journalen

Mer information och ApoEx egen support hittar du här: https://www.apoex.se/kundtjanst/